Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

2 delt skydestige

Skal du bruge en mobil og solid 2 delt skydestige? Så skal du overveje en stige fra Zarges. Zarges producerer 2 delte skydestiger i forskellige materialer og størrelser, så du er sikker på at finde en skydestige til netop dit behov.

Zarges stiger

Zarges blev etableret i 1933 i Stuttgart med ideen om at gøre dagligdagslivet nemmere med lette aluminiumsprodukter. I dag er Zarges en af de førende leverandører af stiger og stilladser til både private og erhverv.

Du kan finde leverandører over hele Danmark, som forhandler 2 delte skydestiger produceret af Zarges.

ModelHøjdePris
2 delt skydestige 2x8 trin3,9 m995,-
2 delt skydestige 2x10 trin4,9 m1198,-
2 delt skydestige 2x12 trin6,1 m1387,-
2 delt skydestige 2x14 trin7,2 m1895,-
2 delt skydestige 2x16 trin8,3 m2292,-

Alle priser er eksklusiv moms.

Find din forhandler her

Produktbeskrivelse:

  • Højden indstilles fra trin til trin
  • Trinene sikres med lås
  • Bunden er sikret med skridsikre stigesko
  • Godkendt efter EN131
  • Udstyret med ergonomiske trin

En 2 delt skydestige produceret af Zarges kan fås i materialer som glasfiber og aluminium, alt afhængig af hvad dine ønsker er. Er du interesseret i at vide fordele og ulemper ved en stige i aluminium frem for en i glasfiber, er du velkommen til at kontakte os og høre mere.

De fleste skydestiger er forsynet med skridsikring, hvilket gør dem til et sikkert valg til, når du skal arbejde i store højder.

Alle 2 delte skydestiger produceret af Zarges er forsynet med hældningsviser, så du altid ved, at stigen vender den rigtige vej.

Find din nærmeste forhandler

Du kan finde forhandlere, som tilbyder Zarges produkter i de fleste byer i Danmark, da vores netværk af forhandlere er stort. Find din forhandler af 2 delte skydestiger her.