Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

2 delt skydestige

2 delt skydestige

Skal du bruge en mobil og solid 2 delt skydestige? Så skal du overveje en stige fra Zarges. Zarges producerer 2 delte skydestiger i forskellige materialer og størrelser, så du er sikker på at finde en skydestige til netop dit behov.

En 2 delt skydestige kan nemlig bruges i mange forskellige situationer. Både professionelle fagfolk og de arbejdsomme gør-det-selv-folk vil uden tvivl have glæde af at have en 2 delt skydestige liggende. Det er nemlig en utroligt praktisk og fleksibel løsning, der kan bruges i alle situationer, hvor har brug for at komme op i højden for at udføre sin opgave. Eksempler på den slags opgaver kan være tagarbejde, rensning af tagrender, beskæring af træer og meget andet.

Zarges stiger

Zarges blev etableret i 1933 i Stuttgart med ideen om at gøre dagligdagslivet nemmere med lette aluminiumsprodukter. I dag er Zarges en af de førende leverandører af stiger og stilladser til både private og erhverv. Zarges er nemlig en producent, der fremstiller stiger med fokus på deres kunders ønsker og behov. Mange af deres produkter findes i forskellige modeller og størrelser, så man kan finde netop den, der matcher ens behov - og den 2 delte skydestige er ingen undtagelse.

Vælger du at købe en eller flere stiger hos Zarges, er du sikret et produkt i absolut højeste kvalitet. Det er en god idé at gå efter en solid og holdbar kvalitet, når det gælder netop stiger, da det giver øget sikkerhed og brugervenlighed. Gode materialer og et gennemtænkt design med fokus på fx skridsikkerhed er med til at give et funktionelt og stabilt produkt, som er til at stole på. Hos os kan du altså finde både solide og holdbare skydestiger i 2 dele.

Du kan finde leverandører over hele Danmark, som forhandler 2 delte skydestiger produceret af Zarges.

modeller og størrelser

Find din forhandler her

Produktbeskrivelse:

  • Højden indstilles fra trin til trin
  • Trinene sikres med lås
  • Bunden er sikret med skridsikre stigesko
  • Godkendt efter EN131
  • Udstyret med ergonomiske trin

En 2 delt skydestige produceret af Zarges kan fås i materialer som glasfiber og aluminium, alt afhængig af hvad dine ønsker er. Er du interesseret i at vide fordele og ulemper ved en stige i aluminium frem for en i glasfiber, er du velkommen til at kontakte os og høre mere.

De fleste skydestiger er forsynet med skridsikring, hvilket gør dem til et sikkert valg til, når du skal arbejde i store højder.

Alle 2 delte skydestiger produceret af Zarges er forsynet med hældningsviser, så du altid ved, at stigen vender den rigtige vej.

Find din nærmeste forhandler

Du kan finde forhandlere, som tilbyder Zarges produkter i de fleste byer i Danmark, da vores netværk af forhandlere er stort. Find din forhandler af 2 delte skydestiger her.