Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

teleskopstige

Teleskopstiger fra Zarges

Vores teleskopstige er en ny og forbedret udgave af den gamle Zarges Telesteps. Teleskopstigen er lavet med eloxerede vanger, den nye vangeprofil gør stigen mere stabil. Den nye teleskopstige har et indbygget dæmpersystem, hvilket gør at dine fingre ikke kan komme i klemme, når du afmonterer stigen.

En teleskopstige er et ideelt valg til dem, der har brug for en stige, som let kan transporteres mellem forskellige opgaver. Stigen kan samles, så den kan passe ind i ethvert bagagerum, når den skal transporteres mellem de forskellige opgaver.

Hvornår bruger man en teleskopstige?

Ved nogle former for arbejde er det afgørende, at man kan komme op i højden. Det er bl.a. tilfældet for tagrenoveringer, ydre malerarbejde på øvre etager eller andre former for opgaver, der skal udføres over jordniveau. Særligt hvis man arbejder i de større byer, hvor der er utrolig mange etageejendomme, kan det være en stor fordel at have en pålidelig teleskopstige i baghånden.

Med en teleskopstige kan man nemlig hurtigt komme op i højden, uden at man går på kompromis med stabiliteten og sikkerheden. Højden kan nemt indstilles, så man kan godt sige, at en teleskopstige giver flere stiger i én samlet løsning. Samtidig er det smarte ved en denne type, at den nemt kan foldes sammen igen. I sammenfoldet tilstand fylder den ganske lidt og er derfor nem at opbevare. Den er oplagt at have liggende i bagagerummet, så man altid har den klar, hvis behovet opstår.

Teleskopstiger findes i forskellige størrelser og længder. Der kan nemlig være stor forskel på, hvor meget højde man egentlig får brug for, alt efter hvad man arbejder med. Med vores store viden og kendskab til mulighederne, kan vi hjælpe dig med at finde netop den stige, der matcher dit behov.

Den nye udgave af Telesteps

Stigen er godkendt ifølge EN132 og har bl.a. følgende egenskaber:

  • Når den er foldet sammen, passer den i ethvert bagagerum
  • Brede slidbaner sikrer en sikker op- og nedstigning
  • Patenteret design
  • Mulighed for at udvide med en praktisk værktøjsbakke

Zarges teleskopstige er et efterspurgt produkt og mange forhandlere i Danmark har stigerne på lager. Du kan finde en forhandler nær dig her.

Multikombi-stige 4x4 trin

Med vores multikombinationsteleskopstige kan man bruge stigen som en wienerstige eller som en fritstående enkeltstige.

Stigen er lavet med et betjeningsvenligt topbeslag.

Teleskop-platformstige

Vi har også vores teleskop-platformstige med en stor og sikker platform på hele 665x440 mm. Teleskop-platformstigen er udstyret med gelænder og knælister for maksimal arbejdssikkerhed. Stigen er lavet efter nyeste EU-direktiver for arbejde i højden.

Se en liste over vores forhandlere her