Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

trappestige med platform

Trappestige med platform

Zarges er en af de førende producenter af trappestiger med platforme, til brug af både professionelle og hobbyhåndværkere.

Platformen gør stigen yderst bruger- og arbejdsvenlig. Det er behageligt at stå i højden og arbejde fra platformen. Og med den faste aflægsbakke, har du mulighed for at lægge ting og værktøj uden at skulle ned af stigen.

Hvor bruger man trappestiger med platform?

En trappestige med platform er utroligt praktisk, når man skal arbejde over jordniveau i længere tid. Fx er den oplagt at bruge i forbindelse med malerarbejde, hvis man skal male loft eller det øverste af vægge. Den kan dog også være utroligt smart i andre situationer, også derhjemme, hvis man fx skal hænge lamper op, beskære planter eller noget helt andet.

Fordelen ved en trappestige med platform er, at du får en arbejdsplatform i højden. Det giver et stabilt fundament, som samtidig sikrer, at du ikke hele tiden skal kravle op og ned ad stigen. En trappestige med platform kan således bruges af både professionelle og gør-det-selv-folk, der ønsker at lette og effektivisere arbejdet.

Forskellige modeller og størrelser

Hos os finder du trappestiger med platform i en kvalitet ud over det sædvanlige. Det sikrer en både praktisk og holdbar løsning, som kan bruges i mange år. Den er samtidig utroligt pålidelig, så du behøver ikke frygte, at platformen pludselig forsvinder under dig.

Vores trappestiger med platform fås i forskellige modeller, størrelser og højder. Hvad der er det rigtige for dig, er helt afhængigt af dit behov og det arbejde, stigen skal bruges til. Hvis du vil have vejledning til det rigtige valg, kan du altid kontakte os og få mere viden om mulighederne inden for trappestiger med platform - eller nogle af vores andre stiger, for vi forhandler også fx teleskopstiger og skydestiger.

Produktdata:

  • 80 mm brede trin
  • Trinafstand 220 mm
  • Med aflægsbakke i toppen
  • Stiger med mere end 4 trin har en sikkerhedsrem
  • Kan udstyres med hjul

Modeller

Her en oversigt over vores standard trappestige med en 252x256 mm platform.

modeller og størrelser

Find den nærmeste forhandler

Ud over at producere trappestiger, producerer Zarges også tilbehør til trappestiger. Du kan bl.a. købe hjul og gelænder hos et stort udvalg af forhandlere. Find en forhandler af trappestige med platform fra Zarges nær dig her.