Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

wienerstige i træ

Wienerstiger i træ

Zarges er en af de førende leverandører og producenter af wienerstiger til professionelle og hobbyhåndværkere. Wienerstiger fra Zarges produceres i træ, og der kan tilkøbes en bred vifte af tilbehør og reservedele. Da huse og bygninger er forskellige, tilbyder Zarges stiger i et stort udvalg af størrelser, så du er sikker på at finde en stige i den størrelse, som du skal bruge.

Når det drejer sig om netop stiger, bør man aldrig gå på kompromis med kvaliteten. Hvis stigen pludselig går i stykker, mens man står på den, kan det få fatale konsekvenser. Af sikkerhedsmæssige årsager er det altså en god idé at vælge danskproducerede stiger frem for billigere alternativer. Ved at vælge vores wienerstiger får du en pålidelig og holdbar løsning, som du vil have glæde af i mange år.

Hvornår bruges wienerstiger?

Den klassiske wienerstige er nem at kende, idet den består af to stiger, der sættes sammen i toppen. Derfor er disse slags stiger kendetegnet ved deres unikke A-form, som de får i udfoldet tilstand. Stigen er utroligt praktisk, idet den særlige form giver øget stabilitet. Samtidig er stigen nem at opbevare, da den kan foldes sammen og dermed fylder mindre. Da den kan bruges i utroligt mange situationer, er en wienerstige oplagt at have stående i skuret eller liggende i bilens bagagerum.

Wienerstigen er en meget populær stige blandt både professionelle håndværkere og gør-det-selv folk. Det skyldes blandt andet, at man kan benytte stigen fra begge sider og kan opstille den midt i et rum, lige hvor man har brug for den. Derfor er de oplagte til situationer, hvor man ikke har noget at støtte en almindelig stige opad, eller hvor man ønsker ekstra stabilitet. Den kan bl.a. bruges, når der skal males lofter, hænges lamper op, klippes hæk og til utroligt mange andre opgaver.

Fordelen ved en stige i træ

Vores wienerstiger er som sagt fremstillet i træ, hvilket giver fordele i det daglige arbejde. Træ i høj kvalitet giver et flot produkt, som samtidig er utroligt holdbart og holder til hårdhændet behandling. Trætrinene er behagelige at stå på og i høj grad skridsikre, så man ikke risikerer at glide. Træet er desuden behandlet, sådan at det er afvisende over for smuds og skidt.

Selvom stigerne fremstilles i massivt træ, er de stadig forholdsvis lette og kan nemt flyttes rundt på egen hånd. Dog er de ikke lette nok til, at de vakler eller pludselig vælter pga. af for eksempel vind. Derfor er vores stiger et godt og populært valg.

Se en liste over vores forhandlere her

Fordele ved wienerstigen:

  • Kan bruges fritstående
  • Den er meget stabil
  • Skridsikker
  • Sammenklaplig

Størrelser

modeller og størrelser

Produktinformation:

  • 50 mm dybe trin
  • Trin i asketræ
  • Trinafstand 280 mm
  • Lindoliebehandlet
  • Med spandkrog i toppen

Find din nærmeste forhandler

Find en forhandler af Zarges wienerstiger i træ - se vores forhandlerliste her